Αθλητισμός

Κράτησε ψηλά την σημαία ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης 0-0 με τον Απόλλων Αρναίας

Με το κεφάλι ψηλά και κρατώντας το ίδιο ψηλά την σημαία της αγωνιστική αξιοπρέπειας αποχώρησε ο ΠΑΟK Κρηστώνης από τον «σταθμό» του «τραίνου» γιά την γ’ εθνική κατηγορία το οποίο, εν τέλει, επιβιβάσθηκε ο Απόλλων Αρναίας.
Η «αυλαία» των αγώνων του ειδικού πρωταθλήματος γιά την άνοδο «έπεσε» την Τετάρτη 4.6.14 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.
Και οι δύο, απαλλαγμένες από κάθε άγχος, αγωνίσθηκαν «ελεύθερα» και έπαιξαν κατά διαστήματα αξιόλογο ποδόσφαιρο.
Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κιλκίς διατήρησε την εδαφική υπεροχή επί περισσότερα από τον πρωταθλητή ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ δημιούργησε και περισσότερε ευκαιρίες, εκ των οποίων τρεις (34’ Δ.Ιωαννίδης, 79’ Κ.Πότκας-οριζόντια δοκός, 85’ Γ.Ιωαννίδης), κλασικές σε αντίθεση με τον φιλοξενούμενο που απείλησε μόνο στο 25’ (σουτ στην οριζόντια δοκό).
Ο συνδυασμός αυτός της εμφάνισης με τον αποκλεισμό εντείνει την πίκρα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση ομάδας που αποκλείεται χωρίς να είναι χειρότερη από αυτήν που προκρίνεται.
Και αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι η ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς άξιζε καλύτερης τύχης, αφού άξιζε καλύτερων αποτελεσμάτων στους πέντε από τους έξη αγώνες!

Στον «αποχαιρετιστήριο» αγώνα παρά τις απουσίες παρουσίασε «εικόνα» η οποία συνηγορεί σε συνέχιση του πρωταγωνιστικού ρόλου του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου και της προσπάθειας γιά κατηγοριακή αναβάθμιση.
Η σύνθεση:
Βέττης, Νικολαϊδης (80’ Δεδεδάκης), Παπάκης, Παπαδόπουλος, Τσοποζίδης, Κ.Πότκας, Παυλίδης, Γ.Ιωαννίδης, Γιόκα (60’ Κουτσάγιας), Αλμασίδης, Δ.Ιωαννίδης.
Στον άλλο αγώνα: ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας -Ολυμπιακός Γαλατάδων 4-1
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Τελική)
1.Απόλλων Αρναίας 12
2.ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 8
3.Ολυμπιακός Γαλατάδων 5
4.ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 3

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]