Γενικά

Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομαθείας: Στις 7 και 8 Νοεμβρίου οι εξετάσεις

Από την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς ανακοινώθηκε η διενέργεια των εξετάσεων γιά το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015 για τα επίπεδα:

– Β (Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία, στις γλώσσες αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική και τουρκική.

– Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία, στις γλώσσες αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική.

– Γ1 «πολύ καλή γνώση» στην τουρκική γλώσσα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα ανωτέρω επίπεδα λήγει την Παρασκευή 25.9.15.

Οι αιτήσεις και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς (21ης Ιουνίου 141, τηλ. 2341026046) από 08:30 έως 13:30 τις εργάσιμες ημέρες.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

-Μία πρόσφατη φωτογραφία μικρού μεγέθους

-Ένα παράβολο δημοσίου και συγκεκριμένα:

α) των 80 ευρώ για την διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Β (Β1-Β2)

β) των 100 ευρώ για την διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Γ (Γ1-Γ2)

γ) των 80 ευρώ για την εξέταση του επιπέδου Γ1 της τουρκικής γλώσσας

-Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης ή ατομικού βιβλιαρίου ασθενείας. Για τους ανήλικους υποψήφιους κάτω των 12 ετών, βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από τον δήμο όπου είναι εγγεγραμμένοι ή τα ΚΕΠ.

-Ειδικό έντυπο αίτησης, που διατίθεται προς συμπλήρωσιν από την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]