Αθλητισμός

Η «Κούπα» Κιλκίς συγχαίρει Η.Λαζό και Χ.Ηλιάδη

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Κούπα» Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ηλία Λαζό για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μετά από την “διπλή” εκλογική διαδικασία και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους συμβούλους του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, θέλει να συγχαρεί δημόσια όλα τα μέλη για την εκλογή τους και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της «Κούπα» Κιλκίς Χρήστο Ηλιάδη για την εκλογή του στο 11μελες νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία.

Η επί πολλά χρόνια συνεχής παρουσία του, είτε ως αθλητής είτε ως διοικητικό στέλεχος σε όλους τους μπασκετικούς συλλόγους της πόλης μας, αποτελούν εχέγγυα για μια δημιουργική και ουσιαστική πορεία στα μπασκετικά δρώμενα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Ελπίζουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. να καταφέρει να αναβαθμίσει μπασκετικά την περιοχή μας και να υλοποιήσει όλους τους στόχους που θα προτείνει κατά την διάρκεια της θητείας της.

Σε αυτήν την πορεία ο σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην διοίκηση με τις δικές μας δυνάμεις, για να καταφέρουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα του μπάσκετ.

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα