Αθλητισμός

Με Μ.Κουτσάγια στον πάγκο παίζει σήμερα (5μμ) ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Αρχίζει σήμερα ο δεύτερος γύρος των ειδικών κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.
Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κιλκίς ΠΑΟ Κρηστώνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, με στόχο την νίκη, που θα τον θέσει σε «τροχιά» διεκδίκησης της ανόδου.
Η ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς συνεχίζει με τον Μάρκο Κουτσάγια στον πάγκο της, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Μπάπκα, ο οποίος επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους.
Από την σημερινή συνάντηση θα απουσιάσει ο αδίκως αποβληθείς στην Αρναία Κώστας Πότκας, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του κ. Κουτσάγια.
Στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχει «σημάνει συναγερμός», και οι φίλοι της αναμένεται να δώσουν έντονο το «παρών», αποτελώντας …τον δωδέκατο παίκτη του.
Ο σημερινός αγώνας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Απόλλων Αρναίας 7
2. ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας 5
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων 2
4. ΠΑΟ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1

Ο Π.Μπάπκας ευχαριστεί
Αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας του, ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Μπάπκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Λόγοι προσωπικοί με υποχρεώνουν να μην συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα προπονητή στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Με την ομάδα της Κρηστώνης επιτύχαμε πολλά, και θα μας συνδέουν ευχάριστες αναμνήσεις. Εκφράζω τις πλέον θερμές ευχαριστίες μου προς την διοίκηση του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιά την υποδειγματική συνεργασία μας καθώς και προς τον φίλαθλο κόσμο γιά την αμέριστη συμπαράστασή του.
Εύχομαι ευόδωση της προσπάθειας και κάθε επιτυχία στον μέλλον».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]