Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πώς αλλάζουν οι καιροί

Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους αιρετούς των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, με κριτική στην κυβέρνηση γιά την πολιτική της στο Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, κατά της οποίας αυτοί διαμαρτύρονταν σε όλους τους τόνους, είχε προτείνει πριν λίγους μήνες, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Κώστας Ζώτος.

Τότε η πρότασή του είχε αντιμετωπισθεί από την διοίκηση του δήμου, αλλά και “συνοδοιπόρους” της στο δημοτικό συμβούλιο, με χαμόγελα με …“νόημα”, δηλαδή με περίσσεια ειρωνία και απαξίωση, και με αναλόγου περιεχομένου …“σιγήν ιχθύος”.

Από τους ίδιους, που σήμερα …ωρύονται και “βάλλουν κατά ριπἀς” κατά της κεντρικής διοίκησης γιά την εκ νέου μεταφορά μη νομίμων μεταναστών στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Σ.Σ. Μουριών, το οποίο, κατά τα λοιπά, “είχε εκκενωθεί οριστικώς”, ὀπως διακήρυσσαν παράγοντες του κυβερνώντοw κόμματος!

“Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί”, όπως “λέει” και το παλιό τραγουδάκι, το οποίο έχει κάθε λόγο να “σφυρίζει” ο Κώστας τώρα που τα γεγονότα τον δικαιώνουν.

Με τους τότε ειρωνευομένους αυτόν, τώρα που “τρέχουν και δεν προφταίνουν” επειδή η ειρωνία τους τους “γύρισε μπούμεραγκ”, να μην βρίσκουν ούτε το ελάχιστο χρόνο, που χρειάζεται κανείς, γιά να ζητήσει μιάν απλή συγγνώμη!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα