Πολιτική

Κ.Βιολιτζής: «Το επιμελητήριο Κιλκίς επιβάλλεται να αλλάξει, και εμείς θα το αλλάξουμε»

Σε κλίμα αισιοδοξίας, και με τους υποψηφίους να δηλώνουν έντονη την αγωνιστική διάθεσή τους για αλλαγή, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13-11-17 η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης του συνδυασμού: «Κιλκίς: Το Επιμελητήριο αλλάζει».

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗ

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ευριδίκη» του Κιλκίς εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών, που θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4-12-17 σε Πολύκαστρο και Κιλκίς, συμμετέχουν υποψήφιοι σύμβουλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και από μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου και επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Βιολιτζής, παρουσίασε σε γενικές γραμμές τους στόχους του συνδυασμού, και τόνισε με έμφαση, ότι η συνολική προσπάθεια, που θα καταβληθεί, έχει ως στόχο την αναγέννηση του θεσμού, με αποδέκτες όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του επιμελητηρίου.

«Με γνώμονα το τρίπτυχο διαφάνεια-εργατικότητα-κοινοτομία προχωρούμε δυνατά, υπεύθυνα, σοβαρά για την αναγκαία αλλαγή σελίδας στο επιμελητήριο, που θα ανοίξει νέο κεφάλαιο για το επιχειρείν και θα δώσεις νέα πνοή και ώθηση στο μέλλον του θεσμού», δήλωσε χαρακτηριστικώς.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗ

Και κατέληξε: «Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Αυτοί που μένουν είναι οι θεσμοί, αρκεί να μην καταδικάζονται σε αδράνεια και να μην περιορίζονται σε διακοσμητικούς ρόλους, που οδηγούν στον μαρασμό.

Και εμείς βρισκόμαστε απέναντι στις αιτίες, που θέλουν το επιμελητήριο Κιλκίς έναν «άνευρο» και «καχεκτικό» θεσμό, προοριζόμενο για τέτοιους ρόλους. Θέλουμε ένα επιμελητήριο εύρωστο, δυναμικό, δημιουργικό και παραγωγικό, ως «καθρέφτη» μιας υγιούς και δυναμικής επιχειρηματικότητας, τόσο αναγκαίας στους σημερινούς δύσκολους καιρούς.

Το επιμελητήριο Κιλκίς, όπως είναι σήμερα ελάχιστα προσφέρει. Επιβάλλεται να αλλάξει, και εμείς θα το αλλάξουμε».

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]