Αθλητισμός

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, η βροχή …«τα μούσκεψε»! στην γιορτή του ΓΑΣΚ


Φαίνεται, ότι ο καιρός …«ζήλεψε» τους αθλητές του χειροφαιρικού τμήματος παμπαίδων του ΓΑΣ Κιλκίς, που με περίσσειο κέφι και μεράκι διοργάνωσαν την γιορτούλα τους γιά την λήξη της περιόδου, ένα «σουβλάκι πάρτυ» μετά «ζωντανής» μουσικής.
Έτσι, ενώ η γιορτή είχε «πάρει» γιά τα καλά «μπρος» στον χώρο του αναπλσμένου «Κήπου»-πάρκου, όπου το μικρό θεατράκι, και η προσέλευση γονέων, κηδεμόνων και φίλων του χειροσφαίρου συνεχιζόταν αθρόα, μία ώρα μετά την έναρξή της, ξέσπασε καλοκαιρινή μπόρα που …«τα έκανε μούσκεμα», όσον αφορά στον ρυθμό της εκδήλωσης και την περαιτέρω προσέλευση σε αυτήν.
Ωστόσο δεν «κατάφερε» να την «διαλύσει», αφού οι «αμφιτρύονες» «μικροί» του ΓΑΣΚ και οι ιθύνοντες του τμήματος …«έδειξαν χαρακτήρα» και συνέχισαν …απτόητοι να προσφέρουν λαχταριστά σουβλάκια στους επισκέπτες του χώρου, συνεπικουρούμενοι και από το μουσικό συγκρότημα που συνέχισε να ψυχαγωγεί επί αρκετό διάστημα ακόμη.
Ηταν μία πραγματικώς ατυχής συγκυρία, εξ αιτίας της οποίας περιορίσθηκαν τα έσοδα γιά το συγκεκριμένο τμήμα.
Ομως έστω και έτσι, αυτά υπήρξαν ικανοποιητικά, και τούτο οφείλεται στην «ζεστή» ανταπόκριση του φιλάθλου κόσμου (και όχι μόνο) του Κιλκίς στην πρόσκληση του χειροσφαιρικού τμήματος παμπαίδων του ΓΑΣΚ.
Και αυτή η ανταπόκριση συνιστά «τονωτική ένεση» όχι μόνο γιά το ταμείο του συγκεκριμένου τμηματος αλλά και γιά το ήθος και φρόνημα όλων των στελεχών του, αγωνιστικών και στελεχών, εν όψει του προγραμματισμού και των διαφόρων υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως και σε σχέση με την γενικότερη παραγωγική λειτουργία του.
Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα