Κοινωνία

Η κοπή βασιλόπιτας του συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21.3.22 η ετήσια γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας των μελών του συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και καίρια, όπως ενημέρωση από το διοικητικό συμβούλιο του προεδρικού διατάγματος των νέων εντύπων της ΥΔΕ για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και των κατηγοριών επανελέγχου, η υποχρέωση συμπλήρωσης και προσκόμισης της ΥΔΚΕ (Υπεύθυνη δήλωση καλής εκτέλεσης ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη), η ανανέωση αδειών, η αναφορά από τους αντιπροσώπους στην πανελλήνια ομοσπονδία σε ό,τι συζητήθηκε στην εκλογοαπολογιστική διαδικασία της ΠΟΣΕΗ και άλλα μείζονα θέματα του κλάδου των ηλεκτρολόγων.

Τυχερός του φλουριού αναδείχτηκε ο Πολυκαστρινός Αλέξανδρος Τσέλιος.

Η διοίκηση του συνδέσμου σημειώνει: «Του ευχόμαστε πολλές και καλές δουλειές και να είναι γερός και καλότυχος.

Ευχαριστούμε πολύ το Επιμελητήριο Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας.

Και του χρόνου με υγεία και μην ξεχνάτε να επιλέγετε και να εμπιστεύεστε μόνο αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες που κατέχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά που το αποδεικνύουν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]