Αθλητισμός

Η κοπή βασιλόπιτας των “Ατρομήτων”

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη, έστω και ετεροχρονισμένα, “Οι Ατρόμητοι” έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2022.

Τηρώντας την παράδοση, μαζεύτηκαν, σε μια σεμνή και οικογενειακή γιορτή, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID.
Η πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο, τα μέλη του εποπτικού και πειθαρχικού συμβούλιο, ο πρόεδρος της κοινότητας Καμπάνης,γονείς, φίλοι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες τού ομίλου, δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη νέα χρονιά σε όλους τους τομείς .
Με την ευχή όλων και τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής, την ερχόμενη σεζόν οι επίσημοι αγώνες να πραγματοποιηθούν επιτέλους στην φυσική μας έδρα στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.
Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί, ήταν ο Αθανάσιος Βέττης, ο  Παναγιώτης Καρανικόλας, ο Άγγελος Ατσαλας και η Φαίδρα Κυριακίδου οι οποίοι κέρδισαν από ένα ρολόι χειρός αφής.
Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]