Αθλητισμός

Η βασιλόπιτα των ποδηλατών του Αίαντος


Οι ποδηλάτες του Αίαντος Κιλκίς είναι αποφασισμένοι γιά …γερές «πενταλιές» ή αλλιώς να «κολλήσουν στο πεντάλ» κατά το νέο έτος, οδηγώντας το ποδηλατικό τμήμα του συλλόγου σε συνέχιση των διοργανωτικών και αγωνιστικών επιτυχιών του 2014, με ακόμη περισσότερες το 2015.

Αυτή η αίσθηση επλανάτο, με βάση τα λεγομενά τους, στην ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του τμήματος, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10.1.15 στο Ράντζο Κιλκίς.
Παρέστησαν σύσσωμη η διοίκηση του τμήματος, στελέχη της κεντρικής διοίκησης του συλλόγου, η τεχνική ηγεσία, φίλοι του συλλόγου όλοι οι αθλητές και πολλοί γονείς και κηδεμόνες, που δημιούργησαν μία εορταστική και καθαρώς ….ποδηλατική ατμόσφαιρα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο έφορος του τμήματος Μπάμπης Αμοιρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης του τμήματος, στην δράση του κατά το παρελθόν έτος, στους κανόνες και «φιλοσοφία» λειτουργίας του καθώς και στους στόχους και επιδιώξεις γιά το 2015.

Την πίτα έκοψε ο προπονητής Αλέξανδρος Παυλίδης, και το τυχερό «φλουρί» «έπεσε» στον νεαρό Αναστάσιος Γιορτσίδη, αθλητή της «ακαδημίας» ποδηλασίας του Αίαντος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα