Κοινωνία

Εγκαινιάσθηκε στο Πολύκαστρο η λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου

Εγκαινιάσθηκε το Σάββατπο 25.1.14 η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Παιονίας, που στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου επί της γωνίας των οδών Μ.Αλεξάνδρου και 25ης Μαρτίου στο Πολύκαστρο.
Το κοινωνικό παντοπωλείο παρέχει δωρεάν σε δικαιούχους δημότες τρόφιμα, είδη καθαριότητας, ένδυσης και υπόδυσης, ειδικής κατηγορίας παιδικά παιχνίδια και σχολικά είδη, ενώ θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ θα δέχεται προσφορές σε τέτοια είδη κάθε Πέμπτη κατά το ίδιο διάστημα.
SONY DSCΚατά την τελετή των εγκαινίων μίλησαν ο δήμαρχος Αθανάσιος Λαπόρδας και η αντιδήμαρχος Μαρία Παλάνη, στην ευθύνη της οποίας εμπίπτει η λειτουργία του παντοπωλείου.
Όπως τόνισαν αμφότεροι, «η κίνηση αυτή σχετίζεται με την δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία που περνά η Πατρίδα μας και την ανάγκη της δημοτικής αρχής να συμπαρασταθεί εμπράκτως σε όσους αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα και μέσω της λειτουργίας του παντοπωλείου θα μπορέσουν να μειώσουν ωρισμένα από αυτά».
Τα προϊόντα που διατίθενται στο παντοπωλείο προσεφέρθησαν από δημότες, συλλόγους , εταιρείες και εμπορικά καταστήματα της περιοχής. Οι εταιρείες που προσέφεραν προϊόντα είναι οι «Γιούριμαν», Ουζούνογλου, Χαϊτογλου, «Αγκρίνο».
Παράλληλα καθιερώνεται το «κοινωνικό καλάθι», που θα υπάρχει στις υπεραγορές «Γαλαξία», Συμεωνίδη, Γέληνου, Βλάση, Γκελεμπέση, «Αριστα», Τάνιας Τρέγκα, Γεωργίου Καρακόλου, «Ηλιος», Μιχάλη Μποτζώρη και «Ελληνικά μάρκετ».

Περισσότερα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]