Πολιτική

Κινητοποιούνται και συντονίζονται τα νομαρχιακά όργανα του ΠΑΣΟΚ

Συνήλθε την Τρίτη 30.5.23, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς, παρουσία μελών της νομαρχιακής επιτροπής, των δημοτικών οργανώσεων, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, παλαιών και νέων μελών, η επιτροπή εκλογικού αγώνα Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Τις εργασίες της επιτροπής διηύθυνε ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Στάθης Αβραμίδης, καθώς ο γραμματέας Λάζαρος Παζαρτζικλής απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα στο «πάννελ» βρέθηκαν οι γραμματείς των δημοτικών οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας Κώστας Σαββίδης και Παιονίας Φρόσω Σανίδα καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας, Χριστίνα Χαραλαμπίδου.

Μετά την αρχική τοποθέτηση του κ. Αβραμίδη, ο οποίος, αφού επισήμανε την έως τώρα πορεία και τα αποτελέσματα της στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές γιά τον προγραμματισμό της παράταξης στο Κιλκίς έως και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα αυτοί οι άξονες περιλαμβάνουν:

  • Συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής εκλογικού αγώνα και κατανομή αρμοδιοτήτων.
  • Ενεργοποίηση όλων των υποψήφιων βουλευτών και όλων των στελεχών του κόμματος (πρώην βουλευτές, μέλη ΚΠΕ, στελέχη στην αυτοδιοίκηση, στελέχη σε όλους τους χώρους εργασιακούς – κοινωνικούς κλπ.) με σκοπό την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες.
  • Καταγραφή των στελεχών, που θα συμμετάσχουν στις δράσεις του επόμενου διαστήματος
  • Προγραμματισμό εξωστρεφών δράσεων (διανομή φυλλαδίων, συζήτηση και επικοινωνία με τον κόσμο) στους δύο δήμους, σε μαζικούς χώρους, σε πλατείες, αγορές, καφετηρίες, λαϊκές αγορές (Κιλκίς, Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Γουμένισσα, Χέρσο, Μουριές, Δροσάτο, Παλαιό Αγιονέρι).
  • Διοργάνωση επισκέψεων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, δικαστήρια, δήμους, περιφερειακή ενότητα, εφορία, ΒΙΠΕ Κιλκίς, δομή μεταναστών, διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλπ).
  • Διοργάνωση «ανοικτών» συγκεντρώσεων (πλατείες)
  • Λειτουργία της νομαρχιακής επιτροπής πάνω σε καθημερινή βάση και προγραμματισμός διάφορων εκδηλώσεων.
  • Λειτουργία εκλογικού περιπτέρου την ημέρα των εκλογών κάτω από τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής
  • Εκ νέου καταγραφή όλων των εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό τμήμα και αντίστοιχων εποπτών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και αξιολογώντας την εμπειρία της πρώτης φάσης των εκλογών. Εν συνεχεία υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ στελεχών γιά την επερχόμενη πορεία, καθώς και η εκδήλωση συμμετοχής στις επερχόμενες δράσεις».
Περισσότερα

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]

Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Φωτοσχόλιο

Από τη επιμνημόσυνη δέηση στον μητροπολιτικό ναό της πόλης του Κιλκίς στη Μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας