Κινητικότητα στα οδικά έργα με παρέμβαση Γεωργαντά

Πολιτική /

Η κατασκευή του τμήματος της εθνικής οδού Κιλκίς-Θεσσαλονίκης από την Ν.Σάντα μέχρι την Άσσηρο και του καθέτου οδικού «άξονα» Κιλκίς-κόμβου Μαυρονερίου απετέλεσε αντικείμενο της επίσκεψης του βουλευτή Κιλκίς, της ΝΔ και πρώην υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στην περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, όπου συναντήθηκε με αρμόδιους παράγοντες.

Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Γεωργαντάς στην περιφέρεια βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία πληρωμής στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ γιά την παρακατάθεση της αποζημίωσης ακινήτων, που έχουν απαλλοτριωθεί εκείθεν της σιδηροδρομικής γραμμής γιά την κατασκευή του απομένοντος τμήματος Κιλκίς-ανισοπέδου κόμβου Μαυρονερίου.

Πλην του απομένοντος τμήματος, το ανωτέρω ποσό αφορά και στους προβλεπομένους παραδρόμους, διά των οποίων εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε σημεία και από τις δύο πλευρές του κεντρικού «άξονα».
Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε, ότι θα συνδράμει στην διαδικασία εκταμίευσης και παρακατάθεσης του προαναφερθέντος ποσού, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του γιά το θέμα, που είχαν ξεκινήσει από την αρχή ακόμη της πρώτης θητείας του.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επίσκεψή του στην «Θέμιδα» Κατασκευαστική ΑΕ, με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών μετεγκατάστασης των δικαστικών υπηρεσιών Κιλκίς στο κτίριο του πρώην εκκλησιαστικού λυκείου.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]