Κοινωνία

Το «Kinesis» στηρίζει το ειδικό σχολείο Κιλκίς

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis»), του Κιλκίς γιά την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

«Μεγάλη επιτυχία είχε η φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις νέες μας εγκαταστάσεις, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, όπου παρουσιάστηκαν πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αθλήματα στο στυλ του Kyodokyokushin & Brazilian jiu jitsu από καταξιωμένους αθλητές και ομάδες από την περιφέρεια τη Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες: ΓΑΣ Παραδοσιακών Μαχητικών Τεχνών Κορδελιού Θεσσαλονίκης, Kinesis Fight Club, Zrteam Academia Fighting School, ΚΔΑΠ Kinesis For Kids, Combat jiu jitsu Dittas team, Gougoulas team, Draculino team και ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, ενώ την εκδήλωση στήριξαν και οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ και ΕΟΑ Ακόμη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, κ. Γιάννη Κακουλίδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 7ου νηπιαγωγείο Κιλκίς.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης TROFEAS vegan, Domino shop, Macron shop Thessaloniki, Force1 όλες τις ομάδες και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους του γονείς και τους φίλους που παρευρέθηκαν σε αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη