Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Τέτοια διατάραξη λέγεται… Βαβυλωνία»

«Στα χειρότερα χρόνια του κομματισμού (1981- 1985) δεν συνέβησαν σε τέτοια έκταση αυθαιρεσίες κομματικής ευνοιοκρατίας και καταπάτησης υπηρεσιακών δικαιωμάτων στελεχών, πόσω μάλλον προερχόμενων από την ίδια παράταξη.

Είναι αδιανόητο να υποβιβάζονται ιεραρχικά δύο βαθμίδες, στελέχη της νοσηλευτικής (μέχρι προ τινος διευθύνουσα) και γενικώς της δημόσιας διοίκησης, χωρίς έστω την επίφαση ενός οργάνου αξιολόγησης.

Ούτε και στέλεχος που δέκα χρόνια υπηρετεί ενόρκως σε θέση Τομεάρχισσας ή Προϊσταμένης να υποβιβάζεται. Η μόνη δε αιτιολόγηση να είναι ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή στο ΠΑΣΟΚ.

Η διατάραξη σε τέτοιο βαθμό λέγεται « Βαβυλωνία».

Ασφαλώς βαρυσήμαντες οι ανωτέρω αναφορές σε τεκταινόμενα στην διοικητική λειτουργία του κορυφαίου νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού.

Κατά μείζονα λόγο από την στιγμή που αυτές δεν προέρχονται από οποιονδήποτε, αλλά από τον πρώην βουλευτή Κιλκίς, πρώην υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και άλλοτε διευθυντή αυτού του ιδρύματος Κωνσταντίνο Κιλτίδη, δηλαδή από άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι ο,τιδήποτε σχετίζεται με το νοσοκομείο Κιλκίς.

Αν μη τι άλλο, αναφορές που επιβάλλουν προβληματισμό προς πάσαν κατεύθυνσιν.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα