Αθλητισμός

Βαθμολογική βελτίωση επιδιώκουν Εθνικός Ν.Αγιονερίου-Κιλκισιακός

«Πέφτει» σήμερα η «αυλαία» του πρώτου γύρου του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Οι δύο εκπρόσωποι του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου επιδιώκουν ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους σ’ αυτόν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική βελτίωση, κάτι που θέτει την νίκη ως αποκλειστικό στόχο τους.
Ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου έχοντας επιστρέψει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης θέλει να εδραιωθεί σ’ αυτήν, προωθούμενος σε ακόμη καλύτερη θέση, υπερβαίνοντας το «εμπόδιο» του φιλοξενουμένου Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Ν.Αγιονερίου «ποντάρει» στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, την άριστη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ψυχολογία της και την πληρότητα σύνθεσής της.
Οφείλει, όμως, να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή και να παραμείνει «συγκεντρωμένη» στον αγώνα καθ’ όλη την διάρκειά του, γιά τον φόβο της αγωνιστικής αστάθειας της μεθαυριανής αντιπάλου της, εξ αιτίας της οποίας είναι ικανή όχι μόνο γιά το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο.
Με την σειρά του ο Κιλκισιακός θέλει την νίκη στο Κόσμιο Ροδόπης επί του ουραγού τοπικού ΠΑΟΚ, ώστε αφ’ ενός μεν να καλύψει μέρος του χαμένου «εδάφους» και να ξαναπλησιάσει την πρώτη εξάδα, αφ’ ετέρου δε να ανακάμψει ψυχολογικώς, προκειμένου να ανασυνταχθεί και να ακολουθήσει μία καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο.
Ο προπονητής Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Σπύρο Ματεντζίδη, όμως υπολογίζει στον Δημήτρη Καρυπίδη, που εξέτισε την ποινή του. Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάναλη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σερταρίδη, Τζεβελέκη και Τριανταφυλλίδη.
Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]