Αθλητισμός

Τελευταία χαρτί γιά τον Κιλκισιακό με τα Ν.Μουδανιά

Την τελευταία πιθανότητα ανόδου του στην γ’ εθνική κατηγορία παίζει ο Κιλκισιακός, που υποδέχεται τον ΠΟ Νέων Μουδανιών.

Ομως, η υποθεση αυτή δεν περνά αποκλειστικώς από …τα δικά του πόδια, καθώς δεν αρκεί το να νικήσει, αν την ίδια ώρα δεν «σκοντάψει» (ισοπαλία ή ήττα) ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των κατατακτηρίων αγώνων Απόλλων Κρύας Βρύσης, που υποδέχεται τον ουραγό και άβαθμο ΑΣ Ειρηνουπόλεως.

Ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας του Κιλκίς το φρόνημα είναι ακμαίο, όπως εκείνου που θέλει να αποδείξει ποιός είναι ο καλύτερος στο γήπεδο.

Διότι, επικρατεί συγχρόνως η αίσθηση, ότι μέχρι στιγμής δεν δικαιώνεται ο καλύτερος στο γήπεδο.
Μία αίσθηση, την οποία ενισχύει η ανάμνηση του ….«ανορθόδοξου» τρόπου, με τον οποίο το κιλκισιώτικο συγκρότημα υποχρεώθηκε στην άδικη και άδοξη απώλεια δύο βαθμών.

Και αν, δηλαδή, δεν επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός της ανόδου, αποτελεί ζήτημα τιμής, γοήτρου και υστεροφημίας μία νέα καλή εμφάνιση με ανάλογο αποτέλεσμα στον αποχαιρετηστήριο αγώνα της περιόδου.

Άλλωστε, μόνο υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορέσει να διατηρήσει την απειροελάχιστη «αχνή» ελπίδα εφαρμογής του… νόμου των πιθανοτήτων, όσον αφορά σε ενδεχόμενη θετική γι’ αυτό έκβαση της υπόθεσης της ανόδου.

Ο προπονητής-παίκτης Σάββας Παντελιάδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.
Η αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]