Αθλητισμός

«Μάχες» επιβίωσης δίνουν Νέο Αγιονέρι (εντός) Κιλκισιακός (εκτός)

Αγώνες καθοριστικούς γιά τις περαιτέρω κινήσεις τους στην «μάχη» γιά την παραμονή δίνουν σήμερα οι δύο εκπρόσωποι του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο βαθμολογικώς υπερτερών Εθνικός Νέου Αγιονερίου, ο οποίος προέρχεται από μία σειρά λαθών και διαιτησίας, που περιόρισαν τα περιθώρια άνεσης, τα οποία δημιούργησε με τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματά του, υποδέχεται τον τρίτο της κατάταξης και μέχρι στιγμής απολύτως ασφαλή Αρη Ακροποτάμου.
Η ομάδα του Νέου Αγιονερίου «ποντάροντας» στην καλή αγωνιστική κατάστασή της και την συμπαράσταση των φίλων της, είναι έτοιμη να «τα δώσει όλα» γιά την νίκη, που θα την επαναφέρει στην προτέρα βαθμολογική ασφάλεια.
Ο προπονητής Κυριάκος Αβραμίδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Ακόμη πιό δύσκολη είναι η αποστολή του Κιλκισιακού, καθώς, έχοντας ο ίδιος επιτακτική την ανάγκη του «τριπόντου», καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μακεδονικό Νεάπολης Θεσσαλονίκης, που τελευταία έχει αποδυθεί σε υπερπροσπάθεια γιά την κάλυψη του χαμένου «εδάφους» στην διεκδίκηση της παραμονής, κάτι που τον καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνο, ιδίως στην έδρα του.
Ωστόσο, το κιλκισιώτικο συγκρότημα, έχοντας δείξει τον τελευταίο καιρό σαφή δείγματα αγωνιστικής βελτίωσης και ανόδου, θα πρσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του, με στόχο όχι την αποφυγή της ήττας, αλλά την κατάκτηση της νίκης.
Το ευτύχημα είναι, ότι ο προπονητής Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα σύνθεσης, καθώς η μόνη απουσία αφορά στον έσωθεν τιμωρημένο Τζεβελέκη (ο τραυματίας Σερταρίδης παραμένει εδώ και καιρό «εκτός έδρας» άρα και υπολογισμών σύνθεσης).Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κεφαλίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Μπιτζικόπουλο, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σουλτανίδη και Τριανταφυλλίδη.
Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, και στις τάξεις τους επικρατούν ηρεμία και συγκρατημένη αισιοδοξία.
Οι αγώνες των γηπέδων Ν.Αγιονερίου και Μακεδονικού θα αρχίσουν στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας