Αθλητισμός

Συνεχίζει στον Κιλκισιακό η διοίκηση του Παναγιώτη Θαμνίδη

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Έχοντας ξεπεράσει το «σοκ» του υποβιβασμού στο τοπικό πρωτάθλημα ο Κιλκισιακός ανασυντάσσει τις δυνάμεις του θέλοντας με το αγωνιστικό πρόσωπο, που θα παρουσιάσει να επανέλθει αμέσως στις εθνικές κατηγορίες.
Παρέμεινε το ίδιο διοικητικό συμβούλιο. Στην ηγετική ομάδα τον πρόεδρο Παναγιώτη Θαμνίδη πλαισιώνουν οι Γιώργος Παναγιωτίδης, Σπύρος Μιχαηλίδης, Μπάμπης Ζαμανόπουλος και Παύλος Κουραλίδης.
Νέος ο προπονητής αλλά πασίγνωστος και δημοφιλής στο φίλαθλο κοινό της πόλης. Εχοντας αγωνισθεί επί σειρά ετών με την φανέλλα του Κιλκισιακού ο Νίκος Κωτάκης επωμίζεται το βάρος να οδηγήσει την ιστορική ομάδα σε ασφαλή «μονοπάτια» αποφεύγοντας τις «κακοτοπιές».
Αμεσος συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία ο πολύπειρος από το πολυετές πέρασμά του στα εθνικά πρωταθλήματα Σάββας Παντελιάδης, που θα διατηρήσει και την ποδοσφαιρική ιδιότητα.
Στην παρούσα φάση υπάρχει μία ενδεκάδα παραμενόντων: Βασίλης Περπερίδης, Ανδρέας Σερταρίδης, Σπύρος Ματεντζίδης, Νίκος Ασημακίδης, Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, Κώστας Αμανατίδης, Σάββας Παντελιάδης, Μιχάλης Μάναλης, Νίκος Βασιλειάδης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και Νίκος Σουλτανίδης.
Με δέκα ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με στόχο την παραμονή τους. Είναι οι Μπάμπης Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Μάντζιος, Αντώνης Καρατζιάς, Παύλος Κεφαλίδης, Τριαντάφυλος (Ακης) Σαββίδης, Κώστας Λογγινίδης, Κυριάκος Αϊβαζίδης, Νίκος Μπελίτσας, Βλαδίμηρος Σαβελίδης και Αλέξανδρος Καρανδρέας.
Παρελθόν αποτελούν οι εξής: Μανόλης Μπαντής, Νίκος Κυρίου, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Καρυπίδης, Σάββας Ηλιάδης, Νίκος Τζεβελέκης, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Κωτάκης, Παναγιώτης Μωυσίδης, Πέτρος Μπόλοσης, Δημήτρης Ηλιόπουλος και Σωτήρης Μπιτζικόπουλος.

Δοκιμές παικτών στον Κιλκισιακό
Από τον Κιλκισιακό ανακοινώθηκε, ότι την προσεχή Πέμπτη 31.7.14 θα πραγματοποιηθούν δοκιμές παικτών, στο γήπεδο Σταυροχωρίου με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα τηλέφωνα 6944 543 860 και 6947 403030.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα