Αθλητισμός

“Στραβοπάτημα” του Κιλκισιακού… στο Λάκκωμα (0-1)

Είχε την “χρυσή” ευκαιρία να προωθηθεί στην ασφαλή πρώτη εξάδα και να “απογειωθεί’ ψυχολογικώς, και γι’ αυτό αρκούσε να “πιάσει” στο Λάκκωμα το 50% της απόδοσης των αμέσως προηγουμένων εμφανίσεών του.
Ομως, σ’ αυτόν τον κομβικής σημασίας αγώνα ο Κιλκισιακός “θυμήθηκε”… το “φάντασμα” του Κιλκισιακού και πραγματοποίησε μία όχι απλώς κατώτερη του αναμενομένου αλλά απρόσμενα κακή εμφάνιση, με επακόλουθο την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Διγενή και συνέπεια την “παγίδευση” στην “κινουμένη άμμο” των επισφαλών θέσεων.
Το χειρότερο είναι, ότι σε περίπτωση θέσεων ισοβαθμίας στην τελευταία θέση για την παραμονή η ομάδα του Λακκώματος υπερτερεί της κιλκισιώτικης.
Η “κακή ημέρα φάνηκε από το πρωί” καθώς ο Κιλκισιακός ξεκίνησε νωθρά και δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό εκείνο, που θα του επέτρεπε να επιβάλει τον ρυθμό του, ενώ η απόδοσή του δεν βελτιώθηκα παρά το γεγονός ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από τον Διγενή, ο οποίος βασιζόταν κυρίως σε στατικές φάσεις.ΛΑΚΚΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1
Σε τρεις από αυτές οι γηπεδούχοι “σημάδεψαν” τις δοκούς στο 18’ με τον Δραγανίδη και στο 75’ με τον Γκουγκουλιά, ενώ σημαίωσαν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα στο 67’ με τον Ορφανό.
Οι Κιλκισιώτες αντέδρασαν σπασμωδικώς, ενώ ενδιαμέσως φάνηκαν ελάχιστα απειλητικοί, έστω και αν στην επανάληψη διατήρησαν μία ελαφρά εδαφική υπεροχή.
Η ομάδα του Κιλκίς βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 72’ με τον Καρανδρέα, και στην εκπνοή του αγώνα, στο 95’, όταν και στάθηκε άτυχη, καθώς από προσπάθεια του Ματεντζίδη η μπάλλα αποστρακίσθηκε στην οριζόντια δοκό.
Αν η κατάληξη αυτής της φάσης ήταν η επιθυμητή, ο Κιλκισιακός θα είχε αποφύγει τα χειρότερα, αλλά δεν θα απεδίδετο ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, υπό το πρίσμα του ότι αυτός ο Κιλκισιακός δεν άξιζε να νικήσει.
Και αν παρ’ ελπίδα ισοφάριζε, πάλι δεν θα σταματούσε να “ηχεί” ο “κώδων” του κινδύνου σε σχέση με την εμφάνισή του, η οποία, αν μη τι άλλο, δεν ενδείκνυται για την συνέχεια της προσπάθειας για την παραμονή.
Η σύνθεση:
Μπαντής, Μάντζιος, Σερταρίδης (51’ Τριανταφυλλίδης), Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης (73’ Μπελίτσας), Σαβελίδης, Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης, Μπιτζικόπουλος (57’ Αϊβαζίδης)
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 13.4.14, 17.00, Κιλκισιακός – Αρης Ακροποτάμου

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας