Αθλητισμός

Κρίνονται πολλά γιά τον Κιλκισιακό (5μ.μ.) στα Νέα Μουδανιά

Μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο αγώνας του Κιλκισιακού στα Νέα Μουδανιά κρίνεται καθοριστικός στην προσπάθειά του να ανέλθει στην γ’ εθνική κατηγορία.

Χωρίς, δηλαδή, να είναι «ζωής και θανάτου», ασφαλώς και θα κρίνει πολλά ως προς αυτήν την υπόθεση, εξ ου και η έμφαση που δίνει η τεχνική ηγεσία στον ψυχολογικό τομέα, δεδομένου ότι, ως προς τον αγωνιστικό, η ομάδα έδειξε στους δύο προηγηθέντες, ότι βρισκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στις τάξεις της είναι έκδηλη η αποφασιστικότητα γιά την νίκη, αλλά όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, εν όψει των ιδιαιτεροτήτων, που περιέχουν, και των «παγίδων» που «κρύβουν», αγώνες αυτής της μορφής και σκοπού.
Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Ο προπονητής-παίκτης Σάββας Παντελιάδης υπολογίζει σε όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες, και σε δηώσεις του στον «Μαχητή» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε όλους, όπως και την βεβαιότητα ότι, όποιοι και αν αγωνισθούν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα αρθούν στο ύψος της περίστασης.

Και λεωφορείο
Ο φίλαθλος κόσμος του Κιλκίς αναμένεται να παράσχει γιά άλλη μία φορά θερμή ηθική υποστήριξη, εξ ου και η απόφαση της διοίκησης να ναυλώσει και γι’ αυτόν τον αγώνα λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 2.30 μετά το μεσημέρι αύριο μπροστά από την πλατεία Ειρήνης.

Η αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Νέων Μουδανιών θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]