Συνάντηση Γ.Γεωργαντά με μέλη του δ.σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Κιλκίς και του Σ.Ε.Π.Ε.Κ.
Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Κιλκίς και του Συλλόγου Εστίασης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Ε.Π.Ε.Κ.) συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 25.4.26 με τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά.
Σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Συζητήσαμε ανοιχτά για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
Η άμεση επαφή και ο ουσιαστικός διάλογος είναι το θεμέλιο για να βρίσκουμε λύσεις που έχουν πραγματικό αντίκτυπο.
Πιστεύω βαθιά ότι η συνεργασία μεταξύ πολιτείας και επαγγελματιών δεν είναι απλώς απαραίτητη — είναι αυτή που φέρνει απτά αποτελέσματα. Όταν ακούμε προσεκτικά και δουλεύουμε μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας!».


