Γενικά

Κυκλοφόρησε το φετεινό ιδιαίτερο ερυθρό ξηρό κρασί “Νουβώ Αϊδαρίνη”

Το “Νουβό” Αϊδαρίνη κυκλοφόρησε και φέτος όπως κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη. Πρόκειται για ένα φρέσκο ερυθρό ξηρό κρασί από τις ποικιλίες Συραχ και Νεγκόσκα που οινοποιείται με τη μέθοδο της εκχύλισης σε ατμόσφαιρα διοξειδίου του άνθρακα ( maceration carbonique) όπως ακριβώς και τα διάσημα “Μπωζολαί Νουβό”. Το αποτέλεσμα αυτής της ειδικής οινοποίησης μας δίνει ένα πολύ αρωματικό κρασί με νότες κόκκινων φρούτων αλλά και ιδιαίτερων αρωμάτων μπανάνας, φραγκοστάφυλου,ροδιού κ.α. Στο στόμα είναι πολύ μαλακό και πλούσιο σε αρώματα ενώ πίνεται και δροσερό και δεν επιδέχεται παλαίωση. Αναζητήστε το σε επιλεγμένες κάβες, εστιατόρια και wine bars.
Περισσότερες πληροφορίες για το Νουβώ Αϊδαρίνη καθώς και για όλς τις ετικέτες του κτήματος στο www.aidarini.gr , facebook : Aidarini Winery.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «Τουρισμός: Ιατρικός – Θρησκευτικός – Γαστρονομικός»

Ομιλητές Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ-Helexpo Δρ. Σπύρος Αβδημιώτης, Αν. Καθηγητής ΔΙΠΑΕ, Αναπληρωτής Διευθυντής Εργαστηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης (TOURLAB) Κώστας Κιλτίδης, […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση του Πέτρου Παππά με τον Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη στην συγκέντρωση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου Κιλκίς.