Κοινωνία

Ημερίδα παρουσίασης των τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Ημερίδα παρουσίασης των τμημάτων του ΤΕΙ Κ.Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος του Κιλκίς, συνδιοργανώνουν η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και το κέντρο συμβουλευτικής και προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ).
Οι εργασίες της θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη 21.1.14, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ΕΠΑΛ (τέρμα Σφαγείων, περιοχή Σαλάτς), με ώρα έναρξης 10 το πρωί.
Η παρουσίαση θα γίνει από στελέχη του ΤΕΙ.
Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση μαθητών και γονέων γιά τα προγράμματα σπουδών των τμημάτων του ΤΕΙ Κ.Μακεδονίας, ειδικότερον δε του εδρεύοντος στο Κιλκίς τμήματος σχεδιασμού τεχνολογίας ενδύματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]