Γενικά

Κέντρο δια βίου μαθήσεως πλέον το εκπαιδευτήριο Μαγλουσίδη

Την Κυριακή, 8.2. 15, το εκπαιδευτήριο Μαγλουσίδη έκοψε ττην βασιλόπιτά του στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητρόπολης Κιλκίς.
Η γιορτή ξεκίνησε με την διευθύντρια, Νικολέττα Μαγλουσίδη, να αναγγέλλει ότι το εκπαιδευτήριο «Μαγλουσίδη» είναι πλέον και Πρωτοβάθμιο κέντρο διά βίου μαθήσεως, μετά την πιστοποίησή του από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Ακολούθως, στην σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία της υπογράμμισε την προσπάθεια, τόσο των μαθητών, όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού, που με την μεταδοτικότητα και το μεράκι τους οδήγησαν τους σπουδαστές στον επιθυμητό στόχο, που είναι η επιτυχία και η αναγνώριση.
Στη συνέχεια, οι δύο εκπρόσωποι του βρετανικού φορέα «The Ariston project», αναφέρθηκαν στην σημασία των ξένων γλωσσών, για το μέλλον της εργασίας και ενημέρωσαν για τα προγράμματα «Young Pionners», «Roi Edu 16-25», «Roi Edu Business» και «For Parents Only», που «τρέχουν» στο εκπαιδευτήριο «Μαγλουσίδη»!
Ακολούθησε παρουσίαση ποικίλων εργασιών από μαθητές διαφόρων επιπέδων, για να φθάσουμε στην περήφανη και λαμπρή απονομή πιστοποιήσεων στους σπουδαστές, των οποίων οι επιτυχίες υπήρξαν σαρωτικές
Η γιορτινή εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και δώρα (ένα για μαθητή και ένα για γονέα) στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.
Η κ. Μαγλουσίδη, ευχόμενη υγεία, επιτυχίες και ευημερία, ευχαρίστησε για την πολυετή εμπιστοσύνη και την γόνιμη συνεργασία που διαχρονικώς οι γονείς δείχνουν στο όνομα «Μαγλουσίδη».

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα