Ειδήσεις Video

Αναστάτωση με καταλύψεις στα λύκεια Σ.Σ.Μουριών και Ν.Αγιονερίου (Βίντεο)

Η μαθήτρια της γ΄λυκείου Μαρία Δημητρίου και ο πρόσφυγας Γιουσούφ μιλούν στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Αποστολίδη για την κατάληψη στο λύκειο των Μουριών

Σε κατάληψη των σχολείων τους προχώρησαν την Δευτέρα 14.10.19 οι μαθητές των λυκείων Νέου Αγιονερίου και Σ.Σ.Μουριών με αίτημα τους την ίδρυση και λειτουργία των ολιγομελή τμημάτων που επέλεξαν για να συνεχίσουν.

Ως γνωστόν στο Νέο Αγιονέρι ζητούν το τμήμα οικονομίας και πληροφορικής της γ’ τάξης, στο Σ.Σ.Μουριών το τμήμα θετικών επιστημών και το τμήμα οικονομίας πληροφορικής της γ΄ τάξης .

Στον Ευρωπό δεν έγινε κατάληψη αλλά εκδόθηκε ανακοίνωση διαμαρτυρίας του τμήματος θετικών επιστημών και τμήματος υγείας.

Οι καταλήψηςς θα συνεχισθούν και την Τρίτη καθώς οι μαθητές ζητούν άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γενική συνέλευση μαθητών και γονέων – κηδεμόνων για να αποφασίσουν την συνέχεια των κινητοποιήσεων τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]