Αγροτικά

Aπόπειρα διάσπασης των αγροτών καταγγέλλουν οι φορείς τους

Γράφει ο Βαγγέλλης Αποστολίδης

Απόπειρα διάσπασης των αγροτών και των κινητοποιήσεων τους, την οποία καταλογίζουυν σε κυβερνητικά κέντρα, μέσω παραγωγών που πρόσκεινται σε αυτά, καταγγέλλουν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της Κ.Μακεδονίας, μεταξύ αυτών και του Αγροτικού Συλλόγου Παιονίας.

Όπως δήλωσαν στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του “Μαχητή”, τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρξε μαζί τους επικοινωνία απο διάφορα “μπλόκα” κατά την διάρκεια της οποίας τους έγινε γνωστό, ότι τα ονόματά τους συμπεριλήφθησαν σε επιτροπές που θα είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Όμως, τόσο ο πρόεδρος Θωμάς Καρυπίδης όσο και άλλα στελέχη του Α.Σ. Παιονίας και άλλων αγροτικών φορέων της Κ.Μακεδονίας το διέψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, εκφράζοντας συγχρόνως την οργή τους για το γεγονός ότι αυτή η αναφορά σε συμεμτοχή τους στις επίμαχες επιτροπές έγινε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απόφαση πόλλων αγροτικών φορέων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Α.Σ. Παιονίας, για σύσταση ομοσπονδίας αγροτκών συλλόγων Κ.Μακεδονίας, που θα αποφασίζει σε επίπεδο Κ.Μακεδονίας για οποιοδήποτε αγροτικό θέμα.

Και ήταν αυτός ακριβώς ο λόγος, για τον οποίο χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη ενημέρωσή ως “προβoκατόρικη”, προερχόμενη “από κέντρα που επιδιώκουν την διάσταση των αγροτών, ώστε να μην εκφέρουν ενιαίο λόγο”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα