Γενικά

Καταδικάστηκε η διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου Κιλκίς

Ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών με αναστολή για παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων επέβαλε το αυτόφωρο τριμελές πλημμελιοδικείο Κιλκίς στην διοικητική υπάλληλο του νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία παραπέμφθηκε στην Δικαιοσύνη με αυτήν την κατηγορία.

Όπως είχε μεταδοθεί ευρέως από ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κατηγορουμένη συνελήφθη επειδή, συμφώνως προς την καταγγελία πολίτη χρηματίσθηκε για να μεσολαβήσει, ώστε συγγενής του νοσηλευόμενος στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς να παραμείνει σ’ αυτήν για λίγες ημέρες ακόμη, εν συνεχεία δε να διακομισθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας το ανωτέρω κατηγορητήριο ετέθη υπό αμφισβήτησην από την υπεράσπιση και στην προσαχθείσα διοικητική υπάλληλο του νοσοκομείου Κιλκίς επεβλήθη η προαναφερθείσα ποινή για παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων με αναγνώριση ελαφρυντικών εφέσιμη και με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πράγματι, η καταδικασθείσα άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η υπεράσπισή της εξέφρασε την αισιοδοξία της, ότι στην κατ’ έφεσιν δίκη θα δικαιωθεί πλήρως και θα αθωωθεί.

Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο δικηγόρος Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα