Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Κατά ποίων οι «αιχμές»;

Σε πρώτη ματιά η έγγραφη δήλωση της πρώην διευθύντριας του λυκείου Αξιούπολης Ντίνας Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή, που δημοσιεύεται σε άλλη στήλη, παραπέμπει σε τυπικό ευχαριστήριο με ταυτόχρονο σύντομο και συνοπτικό απολογισμό δράσης κάθε αξιωματούχου, που δεν ασκεί πλέον τα καθήκοντά του στο ίδιο αξίωμα.

Μία, όμως, δεύτερη ανάγνωση και «ακτινογράφηση» του κειμένου αποτυπώνει σε ωρισμένα σημεία του τα αισθήματα τα οποία διακατέχουν καθε αξιωματούχο, που θεωρεί ότι η αντικατάστασή του στο αξίωμα δεν είναι και τόσο ….«ορθόδοξη»!
Εν προκειμένω, κατά ποιών πλευρών στρέφονται οι «αιχμές»;

Πάντως, δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν την πρώην διευθύντρια του λυκείου Αξιούπολης Ντίνα Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή να θέτει υποψηφιότητα γιά το αξίωμα της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, στο πλαίσιο της καθιερωθείσας νέας διαδικασίας εκλογής σ’ αυτό.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα