Κατά ποίων οι «αιχμές»;

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Σε πρώτη ματιά η έγγραφη δήλωση της πρώην διευθύντριας του λυκείου Αξιούπολης Ντίνας Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή, που δημοσιεύεται σε άλλη στήλη, παραπέμπει σε τυπικό ευχαριστήριο με ταυτόχρονο σύντομο και συνοπτικό απολογισμό δράσης κάθε αξιωματούχου, που δεν ασκεί πλέον τα καθήκοντά του στο ίδιο αξίωμα.

Μία, όμως, δεύτερη ανάγνωση και «ακτινογράφηση» του κειμένου αποτυπώνει σε ωρισμένα σημεία του τα αισθήματα τα οποία διακατέχουν καθε αξιωματούχο, που θεωρεί ότι η αντικατάστασή του στο αξίωμα δεν είναι και τόσο ….«ορθόδοξη»!
Εν προκειμένω, κατά ποιών πλευρών στρέφονται οι «αιχμές»;

Πάντως, δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν την πρώην διευθύντρια του λυκείου Αξιούπολης Ντίνα Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή να θέτει υποψηφιότητα γιά το αξίωμα της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, στο πλαίσιο της καθιερωθείσας νέας διαδικασίας εκλογής σ’ αυτό.

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα