Πολιτισμός

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με θέατρο, μπλόκο μασκαράδων και μουσική στο Κιλκίς

Απόκριες στο δήμο Κιλκίς σημαίνουν Θέατρο, Μπλόκο Μασκαράδων, Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, Face Painting σε αφθονία γιατί έτσι απαιτούν οι περιστάσεις, παρέλαση Καρναβαλιστών και πολλή πολλή μουσική με Ευρυδίκη και Εύη Σιαμαντά!

Ας πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι του αποκριάτικου ξεφαντώματος με ημερομηνίες και happenings!!!

nor

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου – Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς – 19:00
Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας ανεβάζει τη σπαρταριστή και επίκαιρη κωμωδία του ‘’Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μ΄ ; ‘’που έγραψε και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Ρήτας.
Παίζουν: Σωτήρης Μπακαρός, Αποστόλης Χαλαβέτας, Αυγή Παπαδημητρίου, Απόστολος Ρήτας, Βάιος Ρήτας, Ειρήνη Γεωργατζά. Τα σκηνικά είναι της Πιπίνας Μπατζιάκα, και η μουσική και τα τραγούδια του γνωστού μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Το τραγούδι «Σήμερα Θα ’ρθει ο Υπουργός» τραγουδά ο Αντώνης Κυρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές δημοτικών τραγουδιών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – Πεζόδρομος 25ης Μαρτίου
Η ημέρα είναι δίσεκτη και περιπετειώδης! Οι λάτρεις του μυστηρίου και της αποκάλυψης δύσκολων αινιγμάτων και γρίφων συναντώνται στον πεζόδρομο στις 11:00 για να πάρουν μέρος στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το αναπάντεχο και με πολλές εκπλήξεις!!! Όσοι δε θέλουν να πλουτίσουν αλλά να βάλουν χαρούμενα χρώματα στο πρόσωπο και στη διάθεσή τους μπορούν να αφεθούν στην καλλιτεχνική φροντίδα του face painting! Όσοι δεν προλάβουν ας μην ανησυχούν! Η υπηρεσία του face painting θα επιστρατευθεί και το απόγευμα για το χατίρι τους!
Ο πεζόδρομος δέχεται καρναβαλική κατάληψη από τις 19:00 και όσο τραβήξει!
Με το Μπλόκο των Μασκαράδων που θα ξεχυθεί στην 25ης Μαρτίου και την Ευρυδίκη on the road again που θα μας διασκεδάσει με παλιές και νέες ποπ και ροκ επιτυχίες της. Μπορεί να διακόψουμε για λίγο τη συναυλία γιατί πρέπει να δώσουμε και τα τρόπαια της νίκης στις τρεις ομάδες που θα έχουν διακριθεί στο Κυνήγι του Θησαυρού αλλά έχουμε τη συγκατάθεσή της!

Κυριακή 1η Μαρτίου – Εκκίνηση Πλατεία Λατσιών 12:00 – Τερματισμός Πλατεία Ειρήνης 13:00
Η ομάδα κρουστών Aidos έχει το γενικό πρόσταγμα! Καρναβαλιστές του Κιλκίς ενωθείτε και παρελάστε με βήμα ζωηρό και χορευτικό! Η παρέλαση ξεκινά από την πλατεία Λατσιών (Δημαρχείο) και καταλήγει στην πλατεία Ειρήνης. Εκεί μας περιμένει πώς και πώς η Εύη Σιαμαντά με τη χαρισματική φωνή και τη latin μπάντα της για να ξεφαντώσουμε, τραγουδώντας, χορεύοντας και πίνοντας ζεστό κρασί!

Καλή Τσικνοπέμπτη, καλή κι ολόχαρη Αποκριά πάντα στο Κιλκίς!!!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]