Κοινωνία

«Οδός Καμπούρογλου» μπροστά από το αστυνομικό μέγαρο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3.11.13 στο Κιλκίς η εκδήλωση μετονομασίας τμήματος της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την αστυνομική διεύθυνση Κιλκίς, σε οδό Γεωργίου Καμπούρογλου.
Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αρχικώς τελέσθηκε τρισάγιο στην μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου, ο οποίος το 1998 σκοτώθηκε κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας. Στην συνέχεια ακολούθησε τελετή για την μετονομασία το εν λόγω τμήματος της οδού προς τιμήν του ανωτέρω αστυνομικού.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποστράτηγος Βάιος Χονδρός και ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς αστυνομικός διευθυντής Αντώνιος Λιάππης.
Επιπλέον, παρέστησαν το προεδρείο και τα μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς, το προεδρείο και τα μέλη του συνδέσμου αποστράτων αστυνομικών νομού Κιλκίς, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος, εκπρόσωπος της 71ης Α/Μ ταξιαρχίας «Πόντος», εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α. και της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων του τόπου, αστυνομικοί εν ενεργεία και απόστρατοι, καθώς και συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος και της οικογένειάς του.
Σημειώνεται ότι η αλλαγή της ονομασίας του τμήματος της οδού πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς, με αποτέλεσμα την άμεση απόφαση του δήμου Κιλκίς με την έγκριση της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.
Η νέα διεύθυνση της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς «Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου 3».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα