Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Καμμία αύξηση

Για τους κινδύνους, που ελλοχεύουν γιά πρόκληση ατυχήματος ή δυστυχήματος εξ αιτίας της ρύθμισης στον κόμβο Πολυκάστρου από την κατασκευή του έργου των εκεί παράπλευρων διοδίων, αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, με αφορμή σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου του «Κινήματος Πολιτών του δήμου Παιονίας» Μιχάλη Τσερνικούδη.

Μάλιστα, τονίζοντας την ανάγκη σύντομης ολοκλήρωσης του έργου και όχι λειτουργία των διοδίων έκανε μνεία στην «αυξημένη κίνηση λόγω της διέλευσης τουριστών από το επίμαχο σημείο μετά το άνοιγμα της χώρας από 1ης Ιουλίου στους τουρίστες».

Μία αύξηση την οποία ουδόλως είδαμε εν τέλει, καθώς, εκτός του ότι η εν λόγω διέλευση επετράπη γιά ελάχιστες ώρες από τους Ευζώνους, απομακρύνεται και η προοπτική να αλλάξουν γρήγορα τα δεδομένα μετά την αναστολή εισόδου στην χώρα μας το πρωί της Δευτέρας 6.7.20 των Σέρβων τουριστών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφησαν.

Και τούτο διότι όπως έγραψε και ο παρόντας στον «Μαχητή» στους Ευζώνους την 1η Ιουλίου όση ώρα ηταν «ανοικτά» τα σύνορα τα οκτώ από τα δέκα οχήματα, που εισήλθαν στην χώρα μας τις λίγες ώρες διέλευσης ήταν με σερβικές πινακίδες.

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα