Αθλητισμός

Καλό το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την άνοδο στην γ΄εθνική

Καλή αρχή στην σειρά των κατατακτηρίων αγώνων για την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία έκανε ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κιλκίς ΠΑΟ Κρηστώνης, φέρνοντας “λευκή” ισοπαλία στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, τύποις έδρα του πρωταθλητή ΕΠΣ Πέλλης Ολυμπιακού Γαλατάδων.
Μάλιστα, ατυχία και σε σχέση με κάποιες μονάδες απειρία “εμπόδισαν” να είναι αυτή η αρχή ακόμη καλύτερη, δηλαδή νικηφόρα, έτσι που να μην είναι υπερβολή να πει κανείς, ότι ο ΠΑΟΚ… παραχώρησε, και δεν απέσπασε το 0-0.
Ενα αποτέλεσμα, που του δίνει ώθηση για την περαιτέρω προσπάθειά του, καθώς και ο δεύτερος αγώνας του ιδίου ομίλου διεκδικητών της ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών ΕΠΣ Ημαθίας ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας και ΕΠΣ Χαλκιδικής Απόλλωνος Αρναίας έληξε ισόπαλος 2-2.ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάσθηκε πολύ καλά οργανωμένος μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου του γηπέδου και αρκούντως κινητικός στην επίθεση, υστερώντας, όμως, στην τελική προσπάθεια.
Ο Ολυμπιακός διατήρησε την εδαφική υπεροχή κατά περισσότερα διαστήματα, πλην όμως στις κινήσεις του ήταν πολύ έκδηλο το άγχος, έτσι που να μην μπορεί να απειλεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ.
Την μοναδική μεγάλη ευκαιρία του την δημιούργησε στο 24’, με το τέρμα να αποσοδείται χάρη στην σωτήρια επέμβαση του Κυριακίδη.
Οι Κρηστωνιάτες “ισοφάρισαν” στο ημιχρόνιο τις κλασικές ευκαιρίες, με τον Παπαδόπουλο στο 32’, ενώ έχασαν άλλες δύο ακόμη πιο “τρανταχτες” στην επανάληψη με τον Αλμασίδη (65’, 75’).
Και έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα ήταν αρκετή η εκμετάλλευση μιάς από αυτές για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην νίκη.
Εστω, όμως, και έτσι, η ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς έδειξε ότι είναι σε θέση να δώσει μέχρι τέλους με αξιώσεις την “μάχη” για την άνοδο, και αυτό υπήρξε το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα από αυτήν την αναμέτρηση.
Η σύνθεση:
Κυριακίδης, Δημόπουλος, Δασκάλου, Παπάκης, Κ. Πότκας, Παπαδόπουλος, Ι. Μαυρόπουλος (92’ Χαλτούπης), Παυλίδης, Νικολαίδης (65’ Δ. Ιωαννίδης), Γ. Ιωαννίδης, Αλμασίδης (88’ Γιόκα).
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Τετάρτη 14.5.14, 17.00, ΠΑΟ Κρηστώνης – ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Απόλλων Αρναίας 2-2 1
2. ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας 2-2 1
3. ΠΑΟ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 0-0 1
4. Ολυμπιακός Γαλατάδων 0-0 1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα