Πολιτική

Το κακοπαιγμένο «σήριαλ» δεν έχει τελειωμό!

Τελειωμό δεν έχει το κακοπαιγμένο «σήριαλ», που «υπογράφουν» και «σκηνοθετούν» η πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς και η διοίκηση του τριτοβάθμιου οργάνου των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Δύο όργανα, για τα οποία δεν υπάρχει… τίποτε το καλό, και όλα είναι «στραβά και ανάποδα» στο νοσοκομείο Κιλκίς!

Πάνω σ΄αυτό το «σενάριο» «γυρίσθηκε» την Δευτέρα 22.10.18 και το νέο «επεισόδιο», με καταγγελία περί χειροδικίας εις βάρος γυναίκας υπαλλήλου της νοσηλευτικής υπηρεσίας, με προβλήματα υγείας, από… τον διοικητή του ιδρύματος Θόδωρο Ρεβενάκη.

Σύμφωνα με εν λόγω καταγγελία ο κ.Ρεβανάκης «συνελήφθη» από την αστυνομία με την διαδικασία του αυτοφώρου και παρέμεινε επί πεντάωρο στην διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς.

Σε κάθε πολίτη, που δεν γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και δεδομένα, τέτοια καταγγελόμενα προκαλούν σίγουρα κατάπληξη και έντονη αρνητική αντίδραση, όπως κάθε περιστατικό άσκησης βίας, ιδίως σε χώρους εργασίας και δη εις βάρος εργαζομένων.

Πάνω σ΄αυτήν την άγνοια βασίζονται οι εμπνευστές του «σήριαλ», προκειμένου να προκαλέσουν «θόρυβο».

Δυστυχώς γι΄αυτούς υπάρχει και ένα ευρύ φάσμα πολιτών, και συγκεκριμένα η πλειοψηφία τους σε τοπικό επίπεδο, που και γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και δεδομένα και αντιλαμβάνεται για κάθε περιστατικό τι «κρύβεται» πραγματικά πίσω από αυτό που κάθε φορά φαίνεται ή αλλιώς πίσω από το «προπέτασμα καπνού», με το οποίο προσπαθούν να «αποκρύψουν» τις πραγματικές επιδιώξεις τους πίσω από αυτό.

Σ΄αυτήν την μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία των σκεπτομένων πολιτών, που πρωτίστως δεν ανέχεται να της υποτιμούν την νοημοσύνη, συγκαταλέγεται και η συντριπτική πλειοψηφία του εργαζομένου προσωπικού (ιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και λοιπών υπαλλήλων) του νοσοκομείου Κιλκίς.

Μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού και την «επιθετική» ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή», αφού έλαβε και εξέτασε προσεκτικά τα καταγγελλόμενα περί χειροδικίας του διοικητή εις βάρος εργαζομένης, απευθύνθηκε σε στελέχη του νοσοκομείου Κιλκίς, που ανήκουν στην προαναφερθείσα συντριπτική πλειοψηφία του εργαζομένου προσωπικού του ιδρύματος.

Και όλες οι απαντήσεις, που συνθέτουν και τον αντίλογο, έχουν «κοινό παρονομαστή» τα περί σκηνοθετημένου επεισοδίου με στόχο τον διοικητή του νοσοκομείου.

Ενός επεισοδίου, το οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προσθέτει νέο «κρίκο» στην ήδη «μακρά αλυσίδα» ενεργειών του ελεγχομένου από μια συγκεκριμένη μερίδα εργαζομένων σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς, με επιδίωξη να πλήττεται το κύρος του εκάστοτε διοικητή και αντικειμενικό σκοπό την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, που «όζουν», αν μη τι άλλο, υστεροβουλίας, μη σχετιζομένων σε καμμιά περίπτωση με το καλό του ιδρύματος.

Ίσως είναι καιρός οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κιλκίς να συνειδητοποιήσουν, ότι, το ιστορικό αυτό ίδρυμα του νομού, που κτίσθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους του, δεν κινδυνεύει με αναστολή λειτουργίας ή αλλιώς «λουκέτο» από κάποια τεχνικά ή λειτουργικά προβλήματα, για τα οποία πάντοτε βρίσκεται λύση, αλλά από συμπεριφορές σαν αυτές των ελεγχόντων την διοίκηση του σωματείου τους. Που το μόνον, το οποίο τους ενδιαφέρει, είναι η επιτυχία επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους, για την προώθηση αποκλειστικώς των δικών τους σκοπών, και όχι των θεμάτων του νοσοκομείου.

Είναι καιρός, λοιπόν, όταν έλθει η ώρα των εκλογών, οι άνθρωποι αυτοί να απομονωθούν από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο σωματείο, ώστε αυτό να διαδραματίσει τον θεσμικό ρόλο του, που είναι η αντιμετώπιση και προώθηση των πραγματικών θεμάτων και ζητημάτων του νοσοκομείου.

Πάντα με την αγωνιστικότητα και τον δυναμισμό, που χαρακτηρίζουν τους πραγματικούς αγωνιστές και συνδικαλιστές, καθώς το νοσοκομείο Κιλκίς έχει ήδη «πληρώσει βαρύ τίμημα» από την δραστηριότητα κατ΄ευφημισμών ή, αλλιώς, δήθεν αγωνιστών και συνδικαλιστών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές