Αθλητισμός

Έκτος στον πρώτο αγώνα μότο-κρος ο Απόστολος Κάκαρης του Μ.Ο.Κ.

Ελπιδοφόρο υπήρξε το ξεκίνημα του Απόστολου Κάκαρη στην φετινή αγωνιστική χρονιά μηχανοκινήτου αθλητισμού.
Στον πρώτο αγώνα μότο-κρος της περιόδου, που διεξήχθη την Κυριακή 16.3.14 στην πίστα της Καρυώτισσας Πέλλας, ο νεαρός αναβάτης του μοτοσυκλετιστικού ομίλου Κιλκίς (ΜΟΚ) κατετάγη έκτος επί δεκαεννέα συμμετασχόντων, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στο πρώτο σκέλος και την τέταρτη στο δεύτερο.
ΚΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΟ Κιλκισιώτης πρωταθλητής αγωνίσθηκε στην κατηγορία ΜΧ2 (250κ.ε.) με μοτοσυκλέτα «Χόντα» CRF.
Η επιτυχία του προελαμβάνει ιδιαίτερη αξία, αν αναλογισθεί κανείς, ότι αγωνίσθηκε απροπόνητος και ανέτοιμος γιά λόγους ανωτέρας βίας.
Ο επόμενος αγώνας, στον οποίο θα συμμετάσχει ο Απόστολος Κάκαρης, είναι προγραμματισμένος γιά την Κυριακή 6.4.14, στην πίστα της Χρυσούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]