Γενικά

Ο καιρός δεν επηρέασε την προσέλευση κόσμου στην εμποροπανήγυρι του Κιλκίς

Με επιτυχία στέφθηκαν και οι φετινές εκδηλώσεις της εμποροπανηγύρεως του Κιλκίς. Παρά την φθινοπωρινή συμπεριφορά του καιρού, οι κάτοικοι και επισκέπτες προσήλθαν μαζικώς στα δρώμενά της.
Οι πάγκοι με εκθέματα τροφίμων, ένδυσης, υπόδησης, με παιχνίδια και διάφορα είδη στους χώρους πέριξ του δημαρχείου, προσήλκυσαν το ενδιαφέρον των πολιτών για φθηνές και καλές αγορές προϊόντων.
Σύμφωνα με τα πρώτα οικονομικά στοιχεία, στο εμπορικό τμήμα της εμποροπανηγύρεως συμμετέσχον σε ποσοστό 40% Κιλκισιώτες εκθέτες έμποροι και επαγγελματίες ενώ ανάλογο ήταν και το ποσοστό ως προς την συμμετοχή εκθετών τοπικών επιχειρήσεων και βιοτεχνιών.
Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση των μικρών και μεγάλων την ”Ημέρα Παιδιού” στην κεντρική οδό 21ης Ιουνίου αλλά και η παρουσία των φιλότεχνων στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης εικαστικών των μελών του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου ”Πόλις”. Την έκθεση εγκαινίασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού Δημήτριος Τσαντάκης ενώ θα θα λειτουργήσει έως και την Παρασκευή 14.9.14 από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 7 έως τις 9 μ.μ.
Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε η υποδοχή της 12ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς την οποία χαιρέτισε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης. Ο δήμαρχος Κιλκίς έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για το θεάρεστο έργο τους και υπογράμμισε ότι αυτή η «αλυσίδα» αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο θα πρέπει να ισχυροποιηθεί με τη συμμετοχή και νέων αιμοδοτών.
Σημειωτέον, ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας αναβλήθηκε η συναυλία του διδύμου Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη καθώς και η αθλητική εκδήλωση των γυμναστηρίων της πόλης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα