Ήττα των Ατρομήτων Γαλλικού απο τον ΓΑΣ Μελίκης με 54-58

Αθλητισμός /

Άτυχοι στάθηκαν οι Ατρόμητοι δημοτικής ενότητας Γαλλικού στον εναρκτήριο αγώνα τους γιά το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, με επακόλουθο την εκτός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Μελίκης με 58-54.
Η ομάδα του νομού Κιλκίς, παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα όχι μόνο «κοντράρησε στα ίσα» την γηπεδούχο αλλά και διατήρησε σταθερό προβάδισμα στο πρώτο ημιχρόνιο και στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της επανάληψης.
Ομως, στο τελευταίο πενταλεπτο, οι παίκτες της, «παρασυρμένοι» ίσως από τον ενθουσιασμό και την απειρία, είτε αδράνησαν σε καθοριστικές φάσεις είτε υπέπεσαν σε λάθη, που είχαν αποφύγει το προηγούμενο διάστημα και αυτό η έμπειρη γηπεδούχος το εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο, σε συνδυασμό και με δύο διαδοχικά εύστοχα σουτ τριών πόντων, που «απογείωσαν» την ψυχολογία της, και έφτασε στην νίκη, …«πέφτοντας από πύργο χωρίς να πάθει τίποτε»!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι …όνομα και πράγμα στον αγωνιστικό χώρο Ατρόμητοι «γεύθηκαν» την «πικρία» μιάς απώλειας νίκης …«μέσα από τα χέρια τους», κερδίζοντας ωστόσο τις εντυπώσεις και δίνοντας υποσχέσεις γιά μιάν αξιόλογη πορεία.
Τα δεκάλεπτα:
12-14, 12-16 (ημιχρόνιο 24-30)
14-12, 20-12 (τελικό 58-54)
Η σύνθεση:
Ανδρεάδης 20, Ναρλίδης 10, Βλαχόπουλος 9, Ζλατούδης 6, Μιχαηλίδης 4, Κριεζής 3, Μεταξάς 1, Πανταζής 1, Βασδραβανίδης, Βέττης.
-Η επομένη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 18.10.14, 20.30, Ατρόμητος δημοτικής ενότητας Γαλλικού-Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσσών

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]