Αθλητισμός

Ήττα του Α.Μ.Σ.Πόντιοι εκτός έδρας από τον Δία Πολίχνης με 21-14

Την ήττα με 21-14 από την αντίστοιχη του Δία Πολίχνης Θεσσαλονίκης γνώρισε εκτός έδρας η χειροσφαιρική ομάδα του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ΄89», στον πρώτο …κανονικό αγώνα της γιά το πρωτάθλημα ε’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας.
Είχε προηγηθεί η νίκη της πρώτης αγωνιστικής ημέρας «στα χαρτιά», με το προβλεπόμενο 10-0 επί του αποσυρθέντος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ΑΟ Δήμου Θερμαϊκού.

Στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, αντιμέτωπος του διεκδικητή του φετινού τίτλου Δία, ο ριζικώς ανανεωμένος ΑΜΣΠ έχασε μεν τον αγώνα, πλην όμως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού παρουσίασε ένα αξιόμαχο και πολλά υποσχόμενο σύνολο, στελεχωμένο σε σημαντικό βαθμό από παίκτες της κατηγορίας παίδων (Λασκάκη, Θ.Παπαδόπουλο, Τοκατζόγλου, Μπαλάσκα, Καρβουνίδη, Τζιβιτζέλη, Αναστασιάδη, Ν.Παπαδόπουλο) συν έναν έφηβο (Σαββίδη), που χαρακτηρίζεται από αγωνιστικό πάθος και «δίψα» γιά πρόοδο και διακρίσεις.
Μάλιστα, στο πρώτο ημιχρόνιο οι πλαισιωμένοι από ωρισμένους είτε «ψημένους» είτε «ώριμους» παίκτες «πιτσιρικάδες» του ΑΜΣΠ έφεραν με την έξοχη άμυνά τους και το πείσμα τους σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με μόλις 9-7!

Την ίδια «εικόνα» παρουσίασε η ομάδα του Κιλκίς και στην επανάληψη, ωστόσο υπήρξαν διαστήματα, κατά τα οποία «προδόθηκε» από την απειρία των περισσοτέρων παικτών της, εξ αιτίας της οποίας αυτοί έχασαν τουλάχιστον τρία «βέβαια» τέρματα, ενώ δέχθηκαν τουλάχιστον ισάριθμα από εκείνα, που είναι δυνατόν να αποφευχθούν.
Έτσι, ο επίσης νεανικός και μαχητικός αλλά σαφώς πιό έμπειρος Δίας, δείχνοντας «χαρακτήρα» που δικαιολογεί την ιδιότητα του διεκδικητή του τίτλου, εκμεταλλεύθηκε αυτήν την αδυναμία του ΑΜΣΠ και έφτασε με αρκετή άνεση στην τελική επικράτηση.

Όπως, όμως, επισημάνθηκε, η ήττα αυτή δεν συνιστά αιτία απογοήτευσης στον ΑΜΣΠ, καθώς προσέφερε μία χρήσιμη εμπειρία στην γεμάτη από μέλλον ομάδα του.

Η σύνθεση:
Κολεσιώτης (Λασκάκης), Φυτανίδης 4, Θ.Παπαδόπουλος 1, Μαυρόπουλος 3, Τοκατζόγλου 2, Μπαλάσκας 1, Σαββίδης 3, Σ.Χαλκίδης, Καρβουνίδης, Τζιβιτζέλης, Χρυσοστομίδης, Απατσίδης, Αναστασιάδης, Ν.Παπαδόπουλος.
– Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 29.11.14, 19.30, ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89»-Άρης Θεσσαλονίκης

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας