Αθλητισμός

Ήττα του Αετού Κιλκίς απο τον Εύαθλο Πολυκάστρου με 38-74

Ο ριζικώς ανανεωμένος και νεανικός Αετός Κιλκίς χαρακτηριζόταν από αγωνιστική διάθεση, που του επέτρεψε να σταθεί αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο.
Όμως, απέναντι στον συνδυάζοντα πείρα, «ωριμότητα» και νιάτα Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου αυτή η διάθεση δεν ήταν αρκετή.
Έτσι, το καλαθοσφαιρικό συγκρότημα του Πολυκάστρου κέρδισε «διά περιπάτου» την ενδοκιλκισιακή αναμέτρηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς, γιά την τέταρτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, με 74-38 και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης.

ΑΕΤΟΣ-ΕΥΑΘΛΟΣ

Και γιά τις δύο ομάδες ο αγώνας εξελίχθηκε μετά το πρώτο δεκάλεπτο σε «δυνατή» προπόνηση γιά την καθεμία, με του Κιλκίς να εστιάζει την προσοχή στην απόκτηση «παραστάσεων» και εμπειριών από τους νέους παίκτες της, ενώ του Πολυκάστρου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους δικούς της, ώστε να διατηρήσει την «φρεσκάδα», που την διακρίνει από την αρχή του πρωταθλήματος.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 8.11.14, 18.00, Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου-Βατανιακός Κατερίνης και Βάθυρας Δίου-Αετός Κιλκίς.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]