Πολιτική

Αιτήσεις στον δήμο Κιλκίς γιά αποζημιώσεις από τις πρόσφατες πλημμύρες

Όσοι δημότες της δημοτικής ενότητας Κιλκίς έχουν πληγεί από τις πρόσφατες θεομηνίες (πλημμύρες) καλούνται να υποβάλουν αίτηση για την προβλεπόμενη στεγαστική συνδρομή.

Το έντυπο της αίτησης διατίθεται από την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών (γραφείο αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ελένης Αναστασιάδου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κατά τις εργάσιμες ημέρες από 9 π.μ. έως 14 μμ.

Σε ό,τι αφορά στους δημότες των δημοτικών ενοτήτων Γαλλικού, Δοϊράνης, Κρουσίων (Κρουσσών), Μουριών, Πικρολίμνης και Χέρσου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την ανάλογη αίτηση στα γραφεία των δημοτικών ενοτήτων και των Τοπικών συμβουλίων.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως και την προσεχή Παρασκευή 19.12.14 και ακολούθως θα αποσταλούν για αξιολόγηση στην Υ.Α.Σ.Β.Ε. (υπηρεσία αποκατάστασης σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]