Υποσχέσεις γιά το μέλλον από τους «μικρούς» των Ατρομήτων

Αθλητισμός /

Τρία τμήματα της «ακαδημίας» των Ατρομήτων δημοτικής ενότητας Γαλλικού έλαβαν την Κυριακή 31.5.15 μέρος σε φιλικούς αγώνες που δόθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη με την Δόξα Δρυμού στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων των δύο σωματείων. Οι εντυπώσεις που άφησαν οι «μικροί» των Ατρομήτων υπήρξαν ικανοποιητικές, όπως και οι υποσχέσεις γιά το μέλλον.
Οι εκδηλώσεις που ακολουθούν είναι, ημερήσια εκδρομή στην Κατερίνη το Σάββατο 13/6 γιά φιλικούς αγώνες με την τοπική ομάδα ΑΓΕ Πιερίας, σε συνδυασμό με περίπατο και μπάνιο στην θάλασσα. Τα τμήματα, που μαζί με τους γονείς τους θα ταξιδέψουν είναι παίδων, μικρών προπαίδων, παγκορασίδων, πολύ μικρών προπαίδων και μικτό ηλικιών 7 και 8 ετών.
Η καλαθοσφαιρική ομάδα θα κλείσει την Κυριακή 14.6.15 με μία εκδήλωση γιά το τέλος της περιόδου, με διαγωνιστικά παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις. Ο σύλλογος προσκαλεί όλο τον αθλητικό κόσμο της περιοχής να παραβρευθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
18.30: Διαγωνιστικό παιχνίδι, τμήμα 7 και 8 ετών
18.45: Διαγωνιστικό παιχνίδι, τμήμα 9 και 10 ετών
19.00: Παιχνίδι διπλό μεταξύ παμπαίδων και παγκορασίδων, από 11 μέχρι 14 ετών
19.45: Απονομές διπλωμάτων
20.00: Ομιλία από διοίκηση και κεράσματα

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΟΙ

Οι ιστορίες με κρυμμένους θησαυρούς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μύθοι σαν τον Αισώπειο με το γεωργό που λίγο πριν […]