Πολιτική

Στον συνδυασμό «Συμμετέχω» …συμμετέχει ο Ηλίας Καρολίδης

Την ένταξη του πτυχιούχου πολιτικού μηχανικού και εφαρμοσμένης πληροφορικής Ηλία Καρολίδη ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη», του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου.

Ο ίδιος ο κ. Καρολίδης αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του τα εξής:

«Γεννήθηκα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 1996 και πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια στην πόλη του Κιλκίς από την οποία κατάγονται ο πατέρα μου Γεώργιος Καρολίδης και η μητέρα μου Ελένη Τσιρώνη. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα πολιτικών μηχανικών Α.Π.Θ. και στην συνέχεια στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής ΠΑ.ΜΑΚ. στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός έδειχνα ενδιαφέρον για τα κοινά, τον εθελοντισμό, την φύση και τον πολιτισμό. Είμαι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 2003 μέχρι και σήμερα προσφέροντας έργο από διάφορες θέσεις ευθύνης. Στις 19 Μαρτίου 2016 βραβεύτηκα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο με τον τίτλο “Πρόσκοπος Εθνους”.

Λαμβάνω μέρος για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά του τόπου που μεγάλωσα εγώ, οι γονείς μου και οι παππούδες μου, με κριτικό βλέμμα και όρεξη για θετικές παρεμβάσεις στον τρόπο προβολής και λειτουργίας του. Θέλω να μεταδώσω την αγάπη μου για την φύση και τον πολιτισμό σε κάθε άνθρωπο που είναι και αισθάνεται νέος με εκδηλώσεις που θα τους προσφέρουν μια πρώτη γνωριμία και μετέπειτα ασχολία με αυτά. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να ομορφύνουμε το αστικό κέντρο όπου διαμένουμε και να προβάλουμε τα χαρακτηριστικά της υπαίθρου που το περιβάλλει.

Επιλέγω τον συνδυασμό “Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του Πολίτη” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Αγαθόπουλο για την ανεξάρτητη στάση του απέναντι σε πολιτικές ιδέες και κεντρικούς σχεδιασμούς. Εμπιστεύομαι έναν έμπειρο άνθρωπο στα κοινά της πόλης και ολόκληρου του νομού που πλέον πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και έμπειρους επαγγελματίες να μοιραστούν την πείρα και την γνώση τους. Με την συμμετοχή μου σε αυτόν τον συνδυασμό είμαι αισιόδοξος ότι όλοι εμείς θα βγούμε από την θαλπωρή του σπιτιού και της οθόνης μας και θα κάνουμε το πρώτο βήμα μιας αλλαγής σήμερα κιόλας».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]