Γενικά

Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός αναβαθμίζει την επιχειρησιακή ικανότητα του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς

Ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος αναβαθμίζει την επιχειρησιακή ικανότητα του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς παρέλαβε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Θεόδωρος Κοκκίνης και η υπάλληλος Κλεαρέτη Πασσαλίδου.

Πρόκειται για πέντε βενζινοκίνητες γεννήτριες, πέντε βενζινοκίνητες αντλίες και τα παρελκόμενά τους, τα οποία ενισχύουν το έργο του Τμήματος, των δύο δήμων Κιλκίς & Παιονίας και των πιστοποιημένων – στο μητρώο Πολιτικής Προστασίας – εθελοντικών οργανώσεων της Π.Ε. Κιλκίς.

Η προμήθεια του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού έγινε στο πλαίσιο του υποέργου 6 “Προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας” και της πράξης με τίτλο “Αναβάθμιση δομών και εξοπλισμού για την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]