Ικανοποίησε στην διεθνή συνάντηση Χανίων η Κων.Αθανασοπούλου

Αθλητισμός /

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε στην διεθνή συνάντηση κλασικού αθλητισμού Χανίων, οι αγώνες της οποάις διεξήχθησαν την Κυριακή 3.6.14 η άλτρια του Αίαντος Κιλκίς Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Η εξελίξιμη αθλήτρια του συλλόγου του Κιλκίς κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμα του τριπλού άλματος με 11.74μ., δείχνοντας συγχρόνως ότι είναι θέμα ελάχιστου χρόνου γι’ αυτήν η σταθεροποίηση σε άλματα άνω των 12μ.

Σημειώνεται, ότι εξ αιτίας κακής συνεννοήσεως των κριτών δεν μετρήθηκε το πρώτο άλμα της που ήταν γύρω από αυτό το όριο. Αναγνωρίζοντας το λάθος τους, καθώς έσβησαν τα ίχνη χωρίς να γίνει η μέτρηση, της έδωσαν το δικαίωμα να το επιχειρήσει εκ νέου, και αυτη, παρά το «σοκ», προσγειώθηκε στο προαναφερθέν 11.74μ.

Η άλλη αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον προπονητή της Αθανασοπούλου Χάρη Μιναρετζή, Αστερία Σαράφη του Ηρακλέος Θεσσαλονίκης κατετάγη ένατη με 11.50μ., έχοντας συμπληρώσει μόλις …είκοσι ημέρες συστηματικής ενασχόλησης με το αγώνισμα.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]