Αθλητισμός

Η Νέα Σάντα επανήλθε στην ανώτερη κατηγορία

Δεύτερος στον α΄ όμιλο της α΄ ο Αλέξανδρος, που απλώς απέσπασε τον πρώτο βαθμό του από τους φετινούς αγώνες του με τον Ποντιακό. Χωρίς βαθμό στην τελική φάση οι Καστανιές. Στον τελικό μεταξύ των δευτεραθλητών η Τούμπα, που, την τελευταία ημέρα και αυτή, κατέλαβε την δεύτερη θέση του β΄ ομίλου, αφήνοντας “έξω” το Πευκόδασος.

Μετά την πρωταθλήτρια του β΄ ομίλου α΄ κατηγορίας ομάδα του Χορηγίου, στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου επανήλθε και ο Ποντιακός Ν. Σάντας, ως πρωταθλητής του α΄ ομίλου.

Δεύτερος στον ίδιο όμιλο κατετάγη ο Αλέξανδρος, που στην Ν. Σάντα αρκέσθηκε στον πρώτο βαθμό του από τους συνολικώς τέσσερις αγώνες του με τον Ποντιακό κατά την φετινή περίοδο.

Την τελευταία ημέρα της τελικής φάσης κρίθηκε και η “μάχη” γιά την δεύτερη θέση του β΄ομίλου, την οποία κατέλαβε η Τούμπα, παρά την ήττα της στο Χορήγι, καθώς την ίδια ώρα, στο Πολύπετρο, γνώριζε την ήττα και το Πευκόδασος, που την διεκδικούσε.

Ελλείψει βαθμολογικού ενδιαφέροντος, δεν διεξήχθη ο αγώνας Καστανιών-Λειβαδίων του α΄ ομίλου, με τις πρώτες να μένουν η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στην τελική φάση.

Ο αγώνας διαβάθμισης Αλεξάνδρου Κιλκίς-Τούμπας γιά μία θέση ανόδου στην α1 κατηγορία θα διεξαχθεί σε γήπεδο και ημερομηνία, που θα ανακοινωθούν απόψε από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΣΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]