Εκπαίδευση

Στους 100 καλύτερους χρήστες στην Ελλάδα στο Microsoft Office η μαθήτρια Έ.Κουλέρδα από την Αξιούπολη

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου από την ACTA το όνομα της μαθήτριας από τον νομό Κιλκίς που προκρίθηκε στους 100 καλύτερους χρήστες στην Ελλάδα στο Microsoft Office.

Είναι η πρώτη φορά που μαθητής από τον νομό μας καταφέρνει αυτήν την διάκριση.

Η μαθήτρια Έλενα Κουλέρδα από την Αξιούπολη προκρίθηκε στον Πανελλήνιο τελικό Microsoft Office Specialist. Η Έλενα διεκδικεί ένα από τα τρία εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.   Η φετινή προκριματική φάση είχε εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Τα όρια πρόκρισης ήταν υψηλοτέρα από πότε στα 22 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού.

Η Έλενα Κουλέρδα , μαθήτρια Γ’ τάξης του γυμνασίου Αξιούπολης,  προκρίθηκε στον τελικό του PowerPoint με βαθμολογία 1000 και πολύ χαμηλό χρόνο πρόκρισης. Συμμετείχε στην προκριματική φάση που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Την Έλενα προετοίμασε εξ αποστάσεως ο προπονητής Εθνικής Ελλάδας Microsoft Office Specialist Παναγιώτης Ασλανίδης.

Την Έλενα εντόπισε το εκπαιδευτικό εγχείρημα ανεύρεσης ταλέντων «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥin” της ExpertIN.  Η μαθήτρια ήταν υπότροφη σε όλη την διάρκεια  της προετοιμασίας της.

Είναι η πρώτη φορά που ο νόμος μας θα εκπροσωπηθεί στον Πανελλήνιο τελικό της Microsoft Office Specialist, ας ευχηθούμε στην Έλενα,  το Σάββατο 20 Απριλίου,  να κερδίσει το εισιτήριο για Αμερική.

Περισσότερα

Κάθετα αντίθετο με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο λύκειο Χέρσου το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο […]

Δείτε ακόμα