Κοινωνία

Πρωτοποριακή τράπεζα αίματος για το προσωπικό εγκαινίασε η ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC

Η ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC, ηγέτης στην παραγωγή ζυμαρικών, με έμφαση στην καινοτομία και την κοινωνική ευθύνη, πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη αιμοδοσία του προσωπικού της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το νοσοκομείο Κιλκίς και τον Ερυθρό Σταυρό. Από την πλευρά του νοσοκομείου Κιλκίς, ο ιατρός Γιώργος Τριανταφυλλίδης και οι νοσηλεύτριες Κυριακή Καρασαρίδου και Σοφία Διαμαντίδου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ενώ από τον Ερυθρό Σταυρό, η εθελόντρια σαμαρείτισσα Φανή Ζελελίδου και η εθελόντρια κοινωνικής πρόνοιας Αναστασία Χριστοφορίδου συνέβαλαν επίσης στην επιτυχία της δράσης.

Με αυτό το σημαντικό βήμα, εγκαινιάζει τη δική της τράπεζα αίματος, αποσκοπώντας στην άμεση και αποτελεσματική κάλυψη αναγκών αίματος για το προσωπικό και τις οικογένειές τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η δέσμευση της ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων της αντανακλά την υψηλή εταιρική ευθύνη και τη συνεχή της προσπάθεια για ένα ασφαλέστερο και υγιέστερο εργασιακό περιβάλλον.

Ο αντιπρόεδρος, Παντελής Κωνσταντινίδης, επισήμανε: «Η δημιουργία αυτής της τράπεζας αίματος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της στρατηγικής μας για κοινωνική ευθύνη και αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινότητάς μας. Με τέτοιες πρωτοβουλίες, υπογραμμίζουμε τη σημασία της φροντίδας για το ανθρώπινο δυναμικό και ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά».

Η ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC, αναγνωριζόμενη για την ποιότητα και την καινοτομία της, εξάγει το 50% των ζυμαρικών που παράγει, κατακτώντας αγορές σε πέντε ηπείρους και συνεχίζει να επενδύει στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη, διατηρώντας κορυφαία θέση στον ελληνικό κλάδο των τροφίμων.

https://makvel.gr

https://eurimac.gr/el

Περισσότερα
Δείτε ακόμα