Κοινωνία

Σε εξέλιξη η ενημερωτική εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών από το δήμο Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Με κεντρικό σύνθημα “Εμβολιάζομαι Τώρα” ο δήμος Κιλκίς κορυφώνει την ενημερωτική του εκστρατεία για την προώθηση των εμβολιασμών στα διοικητικά του όρια.

Αφίσες, φέιγ βολάν, ενημερωτικό έντυπο και διαφημιστικά σποτ συνθέτουν την καμπάνια του προαιρετικού εμβολιασμού την οποία στηρίζουν με τη συμμετοχή τους ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, το Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς.

Ως προς τη διάθεση του προωθητικού υλικού, φέιγ – βολάν και έντυπο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς διανέμονται από την προηγούμενη εβδομάδα σε σημεία μαζικής συγκέντρωσης κοινού (Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Κιλκίς) ενώ οι αφίσες και το ενημερωτικό έντυπο, όπου αναφέρονται οι λόγοι ενίσχυσης του εμβολιαστικού προγράμματος, θα δοθεί στους συνεργαζόμενους με το Δήμο φορείς, σε δημοτικές υπηρεσίες καθώς και στις Κοινότητες.

Για την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 10 το πρωί προγραμματίζεται η διανομή του ενημερωτικού εντύπου στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης του Κιλκίς με κοινή παρουσία του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη των προέδρων του Ιατρικού, Φαρμακευτικού Συλλόγου, του ΕΒΕ, του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, όπως συμφωνήθηκε.

Κύριος στόχος της κοινής εκστρατείας υπέρ των εμβολιασμών είναι η μεγαλύτερη δυνατή εμβολιαστική κάλυψη των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.

Για την εκπλήρωση αυτής της στόχευσης, υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αρχή έχει κινηθεί δραστήρια, με επισκέψεις του δημάρχου Κιλκίς στον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου με συνεργασίες με τους παραγωγικούς και υγειονομικούς φορείς του τόπου και με κοινή δήλωση του δημάρχου και των αρχηγών των δημοτικών συνδυασμών υπέρ των εμβολιασμών”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.