Αθλητισμός

Στην ανωτερότητα του αντιπάλου υπέκυψε στα Γιάννενα ο ανανεωμένος Αλέξανδρος

Την δεύτερη ήττα του στο χειροσφαιρικό πρωτάθλημα β΄υποομίλου βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας και πρώτη εκτός έδρας υπέστη ο Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Έτσι, στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας το ανανεωμένο αξιουπολίτικο συγκρότημα υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιστοίχου του τοπικού ΑΟΙ, χάνοντας τον αγώνα με 28-14 (16-5).

Η εξέλιξη του αγώνα προδιεγράφη κατά το πρώτο ημιχρόνιο, όταν η ανωτερότητα του ΑΟΙ συνδυάσθηκε με τις διακυμάνσεις της απόδοσης του Αλέξανδρου.

Στην επανάληψη οι Αξιουπολίτες παρουσιάσθηκαν βελτιωμένοι, όχι όμως σε βαθμό που να αφήσει περιθώρια σε αναστροφή της δυσμενούς γι’ αυτούς εξέλιξη του αγώνα.

Κατάφεραν απλώς να περιορίσουν κάπως την έκταση του εις βάρος τους αποτελέσματος.

Ωστόσο, δεδομένης της απειρίας των αρκετών νέων παιδιών, που συγκρότησαν την ομάδα γι’ αυτήν την αποστολή, και μόνη η ταυτόχρονη συμμετοχή τους σε μιάν αναμέτρηση με πολύ πιό έμπειρο και σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο αντίπαλο συνιστά ένα σημαντικό κέρδος σε πείρα και αγωνιστικές παραστάσεις, κάτι ιδιαιτέρως χρήσιμο γιά την περαιτέρω πορεία και το μέλλον της ομάδας.

Πεντάλεπτα: 3-0, 3-1, 5-2, 8-4, 11-5, 16-5 (ημιχρ.), 18-8, 21-10, 21-10, 24-10, 25-10, 28-14

Οι συνθέσεις
ΑΟΙ: Σιαράβας, Ζώης, Γότσης 4, Πατραμάνης 5, Σήτας, Τζελέπης 3, Βέργος, Μπισκανάκης 1, Γεωργίου 6, Νάκος 4, Σιώμος, Σιαράβας Αλ. 1, Δέτσιος 1, Χριστακόπουλος 1, Γκρουίδης 1, Σακκάς 1.

Αλέξανδρος Αξιούπολης: Παπαρήγας, Στεφανίδης, Καλπακόδης, Τσορλίινης, Ζιάρας, Κουρουπής Στ., Γουλκερίδης, Θεοχαρίδης Δ., Καρακασίδης, Κέφαλος, Γουβιανάκης, Καϊσίδης, Θεοχαρίδης Θ., Κουρουπής Δ.

Ανάπαυλα ΓΑΣ Κιλκίς

Στον α΄υποόμιλο βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας δεν αγωνίσθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς, λόγω της προγραμματισμένης ανάπαυλάς του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]