Αθλητισμός

«Γύρισε» διοικητική «σελίδα» ο Κιλκισιακός με προπονητή τον Γ.Χατζηϊωαννίδη

Μετά την αλλαγή οικονομικού «στυλοβάτη» η διοικητική αλλαγή στον Κιλκισιακό.
Έτσι, από τις εκλογές στον σύλλογο, που διεξήχθησαν εκτάκτως την Κυριακή 10.7.22, προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο, με πρόεδρος τον Κωνσταντίνο Μόσχο.

Υπενθυμίζεται, ότι βασικός οικονομικός επενδυτής στον Κιλκισιακό είναι ο καταγόμενος από τον Σ.Σ. Μουριών επιχειρηματίας Χρόνης Παπαβραμίδης.

 

Ο Γ.Χατζηϊωαννίδης νέος προπονητής του Κιλκισιακού

Ο Γιώργος Χατζηϊωαννίδης είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Κιλκισιακού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου και του Πλαγιώτη προπονητή, κατόχου διπλώματος UEFA τρίτης  κατηγορίας, επήλθε την Δευτέρα 11.7.22.

Υπενθυμίζεται,ότι την προηγούμενη διετία ο ο κ. Χατζηϊωαννίδης διετέλεσε προπονητής της Αναγγένησης Πλαγιάς στην γ΄εθνική κατηγορία, ενώ έχει να παρουσιάσει μία μακρά σταδιοδρομία ως ποδοσφαιριστής.

Γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος πρόεδρος του Κιλκισιακού κ.Μόσχος προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

“Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις με σκοπό να βρεθεί ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ εκεί που αρμόζει η Ιστορία του”.

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών αναμένεται να γνωστηποιηθούν τα σχετικά τόσο με τα μετεγγραφικά θέματα όσο και με την προετοιμασία της ομάδας.

Περισσότερα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]

Δείτε ακόμα